top of page

Inclusief bij elke shoot

Een fotoshoot kost wat het kost en dit met een speciale reden. Het is meer dan een klik op de knop en dan klaar. Maar wat krijg je hier eigenlijk bij? Voor je gevoel is het allemaal niet zo ingewikkeld, misschien een beetje bewerken en that's it? Maar je krijgt nog veel meer bij een shoot dan alleen gewoon de foto's! Hier vertel ik jullie wat gegarandeerd bij elke fotoshoot in zit.


Service

Misschien is dit vanzelfsprekend, maar bij elke fotoshoot zit service! Wanneer jullie vragen hebben help ik jullie gelijk. Het begint al bij het eerste moment dat jullie contact met mij opnemen. Ik probeer op zo veel mogelijk manieren bereikbaar te zijn. Dit is super fijn wanneer jullie ergens mee zitten of er niet helemaal uit komen. Ik help jullie zo snel mogelijk en ik probeer alles zo duidelijk mogelijk te maken voor jullie. Eigenlijk is alles wat ik heb en doe service. Hier ga ik in de volgende kopjes op in.


Gids

Waneer jullie contact met mij opnemen om een shoot te boeken, krijgen jullie altijd eerst twee gidsen toegestuurd. Eén waar mijn werkwijze in staat omschreven en één met locaties waar ik regelmatig fotografeer. De eerste is om jullie voor te bereiden op de fotoshoot. Misschien zijn jullie wel nieuwsgierig hoe het allemaal in zijn werk gaat en hoe het gaat voor en na de shoot. Alles staat hierin uitgelegd. De locatie gids is als tip voor leuke plekjes. Misschien komen jullie er zelf echt niet uit om een leuke locatie te bedenken. Het is ook moeilijk om na te gaan wat de beste plek is om foto's te laten maken. Waar moet een locatie aan voldoen? Dit is de reden waarom ik deze gids voor jullie heb gemaakt. Heb je misschien een foto voorbij zien komen en ben je benieuwd waar deze is gemaakt? Dit mag je altijd aan mij vragen!


Kledingadvies

Voor de foto's is dit eigenlijk wel één van de meest belangrijke dingen. Kleding. Kleding maakt of breekt de foto. Dit klinkt misschien wel heel drastisch en misschien raak je juist meer in paniek of je de juiste kleding in de kast hebt en wat je aan moet doen. No worries! Ik help jullie hierbij. Ik stuur altijd een aantal moodboards toe waar hele mooie kleurcombinaties op staan. Ook geef ik tips waar je om moet denken met bepaalde kleuren en prints. Ik het leuk om foto's van de kleding te ontvangen die jullie in gedachten hebben. Zo kan ik heel makkelijk advies geven of iets wel of niet kan. Maar na mijn advies kom ik nooit gekke dingen tegen. Dus wanneer jullie je hieraan houden komt het echt goed!


Client Closet

Om het jullie makkelijk te maken heb ik een client closet. Dit is een kledingkast, waar jullie speciaal jurken van mogen lenen tijdens een shoot. Ik snap namelijk dat je iets heel graag aan zou willen, maar dat je het na de shoot eigenlijk niet meer zal gaan dragen. Dit is zonde. Om deze reden heb ik jurken aangeschaft die makkelijk te dragen zijn voor iedereen en er prachtig uit zien. Het maakt niet uit of je een studio shoot boekt of een shoot buiten. De jurken zijn altijd te lenen en het kost niks extra's! Benieuwd welke jurken ik voor jullie heb? Deze zijn terug te vinden op mijn website onder het kopje Client Closet.


Gezelligheid

Voor de shoot probeer ik het niet alleen super makkelijk te maken, maar ook tijdens de shoot. Een camera voor je neus is altijd spannend, maar dit is heel even. Ik ben van de gezelligheid en dit is gelijk terug te zien tijdens een shoot. We kletsen lekker, we lopen in een prachtige omgeving en je hebt al heel snel de slag te pakken. Lekkeer plezier maken met elkaar en leuke foto's schieten. Het is altijd gezellig! Ik geef jullie tijdens het shooten tips met hoe je het beste kunt gaan staan. Ook let ik op de details om het 'perfecte plaatje' te creëeren. Foto's hoeven niet perfect te zijn, maar ik let er wel op dat er geen boom achter je staat waardoor het lijkt of er een boom uit je hoofd groeit. Tijdens de shoot ben ik zelf met 100 dingen tegelijk bezig, maar het belangrijkste vind ik dat jullie je fijn voelen! Dit is mijn grootste taak. Dat jullie achteraf kunnen zeggen, dit was gezellig!


Online Galerij

Na de shoot ga ik voor jullie aan de slag. Ik sorteer de foto's en geef ze een lichte bewerking. Daarna zet ik ze in een online galerij. Dit is een mooie en overzichtelijke site waar jullie een mail met wachtwoord van krijgen. Hier staan jullie foto's opgesteld en klaar om uitgezocht te worden. Dit is heel gemakkelijk te doen door de foto's die jullie graag willen hebben een hartje te geven. Super easy! En hoe fijn is het om je eigen foto's uit te kunnen zoeken? Zo zit je niet met foto's waar je niks mee gaat doen. Dat zou zonde zijn. Na jullie definitieve selectie ga ik iets dieper op de details in van de foto's en zorg ik dat ze tip top bewerkt zijn. Jullie krijgen alle foto's ook in zwart-wit. Dit is een leuke extra. Wanneer de foto's klaar zijn worden ze via WeTransfer naar jullie toegestuurd. Dit via deze site om de bestanden zo groot mogelijk te houden.


Beperkt aantal shoots

Om alles zo vloeiend mogelijk te houden neem ik in de week maar een beperkt aantal fotoshoots aan. Dit om het overzicht te houden. Ik weet wie ik voor mijn lens krijg en wat jullie wensen zijn. Bij mij gaat kwaliteit over kwantiteit. Om deze reden is het wel heel belangrijk om er op tijd bij te zijn. Het komt vaak voor dat er wordt verwacht dat ik binnen twee weken nog wel plek heb, maar dit is vaak niet zo.


Socials

Ik vind het belangrijk mijn sociale media en website goed up to date te hebben. Zo zien jullie wat ik allemaal aan het doen ben en wat ik kan bieden. Het is voor jullie ook fijn om te zien dat iemand veel zorg en tijd hieraan besteed. Er gaat dus veel tijd in het bijhouden van mijn website, Facebook en Instagram. Ook vind ik het leuk jullie af een toe een kijkje achter de schermen te geven. Zo zien jullie wie jullie in de toekomst misschien wel gaat fotograferen. Jullie kunnen voor jezelf afstemmen of jullie een klik met mij voelen. Ben ik wel de juiste fotograaf voor jullie? Mijn foto's kunnen jullie wel aanspreken, maar het is belangrijk ook de klik met de fotograaf als persoon te hebben.


Dit is wat jullie allemaal bij een fotoshoot krijgen! Het ging ook een beetje over wat ik doe om het jullie gemakkelijk te maken. Ik hoop dat de stap voor een fotoshoot dan iets minder groot wordt om te nemen. Ik kan mij namelijk voorstellen dat dit nogal spannend kan zijn wanneer je niet goed weet wat je moet verwachten.

Wanneer je een gids aanvraagt zit je ook nooit ergens aan vast! Het is heel logisch dat je je wilt oriënteren wat voor fotografen er allemaal zijn. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op!23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page