top of page
DSC00330-Enhanced-NR.jpg

"I didn't choose photography, photography chose me."

Heyhoi! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Lisa, het gezicht achter Lisa Mulder Fotografie. Na een 4-jarige fotografie opleiding af te hebben gerond, ben ik voor mezelf begonnen als fotograaf.

Ik ben een creatief en vrolijk persoon met veel geduld. Dit is terug te zien in mijn foto's en in mijn werkwijze. Ik neem ruim de tijd voor een shoot, zodat ik genoeg aandacht aan jullie kan besteden. Ik zit vol ideeën, maar ik vind het ook ontzettend leuk wanneer jullie met ideeën komen. Ik sta overal voor open. 

Na de shoot begint voor mij het meeste werk: Het bewerken van de foto's. En hier komt dan nog een eigenschap van mij naar boven, wat een belangrijke rol speelt: Ik ben een perfectionist. Ik bewerk de foto's zo nauwkeurig mogelijk om er zo mijn eigen stijl aan te geven. 

Al deze factoren, in combinatie met jullie gezelligheid, zijn het recept voor de perfecte foto's. Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Stuur mij dan gerust een e-mail door op de knop hieronder te klikken of neem contact met mij op via Facebook of Instagram.

Liefs, Lisa.jpg
bottom of page