top of page

Client Closet

Ontdek de jurken in mijn client closet

Heb je een shoot geboekt, maar weet je niet wat je aan moet doen? Geen probleem! Zelf heb ik een aantal jurken die je als klant van mij kan lenen. Dit is geheel kosteloos. Heb jij iets leuks gezien? Laat mij dit dan even weten! Neem snel een kijkje.

Maya

Deze bovenstaande, prachtige jurk is een one size maat. Hij kan van maat S tot maat L worden gedragen. Zelfs met een zwanger buikje past deze jurk perfect! Het is een lange jurk die tot op je enkels door loopt.
 

Liv

Onderstaande jurk is een one size maat. Hij kan van maat S tot L worden gedragen. Er zit een elastiek om de middel en is ook geschikt om als zwangerschaps jurk te worden gebruikt!

Olivia

Bovenstaande jurk is een maatje S. Deze is dus ook iets kleiner en door de rits aan de achterkant is deze niet geschikt voor andere maten. Hoe leuk is het om deze tijdens een zomerse shoot te dragen? De warme kleuren passen erg goed in de natuur. 
 Onderstaande jurk is perfect voor zwangerschapsshoots! Met mooie witte lingerie er onder en een zwanger buikje, komt deze jurk helemaal tot zijn recht. Het is wel een dunne jurk, dus voor buiten shoots moet het wel lekker warm zijn. Durf jij deze mooie jurk aan?

Eloïse

​​Victoria

Bovenstaande jurk is een maatje M. Maar doordat dit een overslag jurk is kan deze als meerdere maten worden gedragen. Deze is ook erg leuk voor een zwangerschapsshoot. 
 Onderstaande jurk is maat M. Deze kan ook gedragen worden met maat S of L. Er zit elastiek om de middel en om de armen zodat de mouwen niet afzakken. Deze kan ook met een zwanger buikje worden gedragen. Deze romantische jurk doet het ook erg leuk met love shoots.

Sofia