top of page

De bruiloft van Albert & Mariska

22 maart was het zo ver, de grote dag van Albert en Mariska! De dag begon met het klaarmaken bij Mariska thuis. Hier werd haar haar en make-up prachtig gedaan. Ik had mooi even de tijd om de trouwjurk en de ringen op foto te zetten en toen kwam het moment om de jurk aan te doen. Mariska haar moeder hielp bij het aantrekken van de jurk. Dit is altijd wel even een klusje, want hij moet wel perfect zitten. Nadat alle lagen recht waren getrokken, alle knoopjes op de rug vastgemaakt waren en de schoenen aan waren getrokken, waren we klaar voor Albert, die Mariska in een prachtige VW bus op zou komen halen. Voordat Albert er ook maar was, konden we hem al aan horen komen. De bus was nou niet echt stil te noemen.

Albert en Mariska zagen elkaar voor het eerst bij de voordeur. Ik geef altijd instructies om alles zo goed mogelijk te laten verlopen: De bruidegom staat met de rug naar de deur, de bruid doet de deur open en tikt de bruidegom op de schouder en daar gaan ze. Het eerste moment dat ze elkaar in trouwkleding zien. Dit is altijd zo'n mooi moment! De familie stond er ook van mee te genieten op straat. Na de bloemen aan de bruid te hebben gegeven en een kus, konden we op pad naar het werk van Mariska. Mariska werkt bij een kinderopvang en daar wou het bruidspaar graag even langs voordat ze elkaar het jawoord zouden gaan geven.

Aangekomen bij Mariska haar werk werden we opgewacht met een rode loper en heel veel schattige kindjes die niet konden wachten om Mariska en Albert te zien. Ze hadden de gang prachtig versierd met ballonnen en slingers en een kring met stoeltjes neergezet. Na een mooi woordje van Mariska haar collega's, mooie cadeaus te hebben ontvangen en leuke groepsfoto's te hebben gemaakt, gingen we op pad naar de fotoshoot locatie.

Eén ding hadden we niet mee: Het weer. Het was een grauwe en druilerige dag. Het bruidspaar was zo verstandig om een binnenlocatie te regelen om te shooten. In maart is de kans natuurlijk groot dat het kan gaan regenen, maar dit kan in de zomer ook voorkomen. Aangekomen bij Op Maarhuizen, waren er twee prachtige schuren. De één al omgebouwd en de ander nog helemaal niet. Beide waren prachtig. We waren super dankbaar dat we hier foto's mochten komen maken, want wat een super locatie was dit! Na de lampen geïnstalleerd te hebben konden we aan de slag. Er waren super leuke hoekjes en er stond zelf een piano! Hier moesten we natuurlijk wel gebruik van maken.

Nadat de foto's klaar waren konden we naar de trouwlocatie toe rijden. Dit was op het prachtige Marenland. De ceremonie zou plaatsvinden in een ruimte die op een kas leek, door alle ramen die er in zaten. Alle gasten arriveerden en het was nu nog wachten op het bruidspaar.
Nadat het bruidspaar was gearriveerd was het tijd voor de foto's met de gasten. Er was een prachtige lijst gemaakt met de volgorde en de mensen die bij elkaar op de foto moesten en we waren zo door de foto's heen. We gingen als een speer. Na de foto's konden de gasten plaatsnemen, de bruidegom kon klaar gaan staan en de muziek begon. De bruid werd weggegeven door haar vader en de ceremonie ging nu echt van start. De ceremonie werd gedaan door IkBeloof-Ellie Norden. Deze dame heeft de ceremonie zo leuk gedaan. Er werd volop gelachen en aandachtig geluisterd. De tijd vloog voorbij en het bruidspaar gaf elkaar het jawoord. De ringen werden overhandigd en de handtekeningen werden gezet.

Nu was het natuurlijk tijd om de taart aan te snijden. Ook werd er nog een leuke speech gehouden en kon iedereen van de taart genieten. Ik snoep altijd graag een stukje taart mee, heerlijk! Net voordat mijn tijd erop zat werd het buiten nog even droog. We gingen snel nog even naar buiten om wat foto's op de trouwlocatie te maken en toen zat mijn dag er alweer op. Wat een fantastische dag was dit! Alles verliep goed volgens planning (we hadden zelfs steeds tijd over) en het was nog even droog!

Hieronder is een kleine samenvatting te zien van de dag en nogmaals gefeliciteerd aan het bruidspaar!163 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page